Menu

Ohjeet ja tuki

Autovakuutus

Kilpailuttaja.fi sivustolla voit vertailla autovakuutuksia ja löytää itsellesi edullisimman vakuutuksen »

Näiltä sivuilta löydät yleistä tietoa henkilöautovakuutusten sisällöstä, tärkeimmistä rajoituksista ja korvausperiaatteista sekä vakuutuksenottajan oikeuksista ja velvollisuuksista.

Yksityiskohtaisempaa tietoa saat vakuutusyhtiöiden tuoteselosteista, jotka ovat saatavilla palvelun tarjoussivulta. Kaikki yksityiskohtaiset vakuutustapahtumat ja korvattavat vahingot rajoituksineen löytyvät lisäksi yhtiökohtaisista vakuutusehdoista, jotka ovat saatavilla kunkin yhtiön vakuutusehdotuksen yhteydessä.

Henkilöautovakuutus koostuu lakisääteisestä liikennevakuutuksesta sekä vapaaehtoisesta vakuutuksesta eli kaskosta. Kumpikin näistä on käsitelty omina alaotsikoinaan.

Vakuutusyhtiöiden tuotevalikoimat poikkeavat toisistaan kaskovakuutusten osalta, ja vakuutusyhtiöillä on tarjolla kattavuudeltaan eri laajuisia vakuutustuotteita. Vakuutusehdoissa ja vakuutusten hinnoissa on eroja eri vakuutusyhtiöiden välillä.

Kilpailuttaja.fi on pyrkinyt huomioimaan olennaisimmat erot eri vakuutusyhtiöiden vakuutusten välillä. Hintavertailun avulla voit vertailla eri vakuutusyhtiöiden tarjouksia keskenään. Tutustu aina vakuutuksen tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin vakuutusta ostaessasi.

Kilpailuta autovakuutuksesi nyt helposti laskurillamme »