Menu
PDF i

Kilpailuta autovakuutuksesi!

Haemme autollesi parhaat hinnat ja alennukset eri vakuutusyhtiöiltä. Voit ottaa uuden vakuutuksen kätevästi verkossa ja vakuutusten siirto hoituu automaattisesti. Palvelu on maksuton.

Vakuutettava ajoneuvo

image description

Vakuutuksen ottaja

Seuraavissa kentissä on puutteita tai virhe:

Asiantuntija apunasi: Laskuri on tarkoitettu yksityiskäyttöön rekisteröityjen henkilöautojen vakuutusten vertailuun. Palvelusta vastaavat yhteistyössä vakuutusasiamiehet Energy Brokers Finland Oy (edustetut vakuutusyhtiöt: LähiTapiola Pääkaupunkiseutu ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia) sekä Little Buck Oy (edustetut vakuutusyhtiöt: Suomen Vahinkovakuutus Oy / POP Vakuutus).

Tiesitkö tämän autovakuutuksista?

kuva

Autovakuutusmaksut muodostavat yli 60 % suomalaisten perheiden vakuutusmaksuista.

Siksi vakuutusten kilpailutus kannattaa aloittaa autovakuutuksista. Halvemmasta autovakuutuksesta saatava säästö on usein niin suuri, että auton vakuutusyhtiötä ei edes kannata valita keskittämisetujen mukaan.

Autovakuutusten hinnat vaihtelevat paljon eri vakuutusyhtiöiden välillä.

Kuljettaja, joka on yhdelle vakuutusyhtiölle keskivertoasiakas, voikin toisen yhtiön silmissä olla riskiasiakas esimerkiksi automerkkivalintansa vuoksi – ja siksi hinnoiteltu kalliimmaksi. Itselle sopivan yhtiön löytäminen siis todella kannattaa.

kuva