Menu
PDF i

Kilpailuta autovakuutuksesi!

Haemme autollesi parhaat hinnat ja alennukset eri vakuutusyhtiöiltä. Voit ottaa uuden vakuutuksen kätevästi verkossa ja vakuutusten siirto hoituu automaattisesti. Palvelu on maksuton.

Vakuutettava ajoneuvo

image description

Vakuutuksen ottaja

Seuraavissa kentissä on puutteita tai virhe:

Asiantuntija apunasi: Palvelusta vastaa Energy Brokers Finland Oy, joka on useita vakuutusyhtiöitä edustava vakuutusasiamies. Laskuri on tarkoitettu yksityiskäyttöön rekisteröityjen henkilöautojen vakuutusten vertailuun ja kilpailuttamiseen. Edustamamme vakuutusyhtiöt: Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, LähiTapiola Pääkaupunkiseutu, Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö.

Tiesitkö tämän autovakuutuksista?

kuva

Autovakuutusmaksut muodostavat yli 60 % suomalaisten perheiden vakuutusmaksuista.

Siksi vakuutusten kilpailutus kannattaa aloittaa autovakuutuksista. Halvemmasta autovakuutuksesta saatava säästö on usein niin suuri, että auton vakuutusyhtiötä ei edes kannata valita keskittämisetujen mukaan.

kuva

Autovakuutusten hinnat vaihtelevat paljon eri vakuutusyhtiöiden välillä.

Kuljettaja, joka on yhdelle vakuutusyhtiölle keskivertoasiakas, voikin toisen yhtiön silmissä olla riskiasiakas esimerkiksi automerkkivalintansa vuoksi – ja siksi hinnoiteltu kalliimmaksi. Itselle sopivan yhtiön löytäminen siis todella kannattaa.

Autovakuutusvertailu toimintaperiaate

Autovakuutusvertailu toimintaperiaate

Kilpailuttaja.fi autovakuutuslaskuri on maksuton palvelu, joka auttaa sinua autovakuutustesi kilpailuttamisessa. Palvelu etsii syöttämiäsi hakuehtoja vastaavat vakuutustarjoukset edustamiemme eri vakuutusyhtiöiden joukosta. Voit solmia autovakuutuksen vaivattomasti palvelumme kautta allekirjoittamalla vakuutushakemuksen sähköisesti.

Käsittelemme hakemuksen viimeistään seuraavana arkipäivänä ja ilmoitamme sekä sähköpostitse että tekstiviestillä, kun tiedot on tarkistettu. Vakuutusyhtiö lähettää sinulle vakuutuskirjan sekä sopimusvahvistuksen, kun vakuutus on astunut voimaan.

Palvelusta vastaa Energy Brokers Finland Oy, joka on useaa eri vakuutusyhtiötä edustava vakuutusasiamies.

Suojattu yhteys ja pankkien tarjoamat e-tunnistepalvelut takaavat palvelun turvallisen käytön.

Tunnistautumistapamme

Autovakuutus vertailu »

Autovakuutuksen kilpailuttaminen

Autovakuutuksen kilpailuttaminen

Autovakuutusvertailu

Palvelu etsii syöttämiäsi hakuehtoja vastaavat parhaat autovakuutustarjoukset edustamiemme eri vakuutusyhtiöiden joukosta. Voit solmia henkilöautovakuutuksen vaivattomasti palvelumme kautta. 

Palvelu näyttää eri vakuutusyhtiöiden tarjoukset ensisijaisesti vakuutusturvan kattavuuden perusteella. Mikäli eri tarjoukset ovat turvaltaan yhtä kattavia, esitetään tarjoukset hinnan perusteella järjestettynä edullisemmasta kalleimpaan.

Vakuutushakemus turvallisesti

Voit tehdä vakuutushakemuksen palvelun kautta käyttämällä oman pankkisi tarjoamaa sähköistä allekirjoituspalvelua. Tarkistamme ensin hakemustiedot ja toimitamme sen jälkeen vakuutushakemuksen eteenpäin uudelle vakuutusyhtiöllesi. Tiedot tarkistetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vakuutusyhtiö hoitaa muutosrekisteröinnin puolestasi. Mikäli kysessä on uusi vakuutus auton oston yhteydessä, voit rekisteröidä ajoneuvon nimiisi sähköisesti Trafin sivuilla (https://asiointi.trafi.fi/web/asiointi/henkiloasiakkaat/tieliikenne/ajoneuvon-omistajanvaihdos), katsastuskonttorilla tai uuden vakuutusyhtiösi toimipisteessä.  

Rekisteröinti auton oston yhteydessä

Auton oston yhteydessä sinun tulee rekisteröidä autosi seitsemän vuorokauden sisällä vakuutuksen ottamisesta. Voit rekisteröidä ajoneuvon nimiisi sähköisesti Trafin sivuilla (https://asiointi.trafi.fi/web/asiointi/henkiloasiakkaat/tieliikenne/ajoneuvon-omistajanvaihdos), katsastuskonttorilla tai uuden vakuutusyhtiösi toimipisteessä.Voit hoitaa rekisteröinnin vasta saatuasi viestin hakemuksesi hyväksymisestä, koska vakuutuksesi tiedot ovat tällöin valmiina Trafin järjestelmässä. Rekisteröinnistä peritään kertaluontoinen maksu, joka tilitetään Trafille.

Siirry laskuriin: autovakuutus vertailu » 

Palvelu on maksuton

Palvelu on maksuton

Vakuutusvertailun käyttö ja kilpailuttaminen on maksutonta. Voit vertailla hintoja ja sopimusehtoja, tehdä vakuutushakemuksen ja vaihtaa vakuutusyhtiötä palvelumme kautta ilmaiseksi. Tämä on mahdollista koska perimme asiamiespalkkion suoraan vakuutusyhtiöltä. 

Yhteistyösopimuksemme takaa, että tarjoushinnat ovat joko edullisemmat tai korkeintaan samat kuin ostaessasi vakuutuksen suoraan vakuutusyhtiöltä, vaikka hintamme sisältävätkin välityspalkkion. Et siis joudu maksamaan mitään ylimääräistä palvelumme käytöstä.

Avaa autovakuutus laskuri »

Vakuutustarjoukset ovat reaaliaikaisia

Vakuutustarjoukset ovat reaaliaikaisia

Kaikki tarjoushintamme ovat reaaliaikaisia ja tarkistettuja. Vakuutusyhtiöt toimittavat hinnastonsa suoraan meille ja ilmoittavat mahdollisista hinnanmuutoksista. Voit siis luottaa, että tarjoushinnat pitävät paikkansa.

Aloita autovakuutusvertailu »

Edustamamme vakuutusyhtiöt ja valvontaviranomainen

Edustamamme vakuutusyhtiöt ja valvontaviranomainen

Kilpailuttaja.fi auttaa sinua vertailemaan autovakuutuksia. Palvelusta vastaa Energy Brokers Finland Oy, joka on useaa eri vakuutusyhtiötä edustava vakuutusasiamies. Yritys on solminut vakuutusasiamiessopimuksen edustamiensa vakuutusyhtiöiden kanssa sekä rekisteröinyt nämä sopimukset Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin. Rekisterin tiedot voi tarkistaa osoitteesta www.finanssivalvonta.fi tai puh. 010 831 510.

Vakuutusasiamies

Energy Brokers Finland Oy
Tekniikantie 14, 02150 Espoo
Puh. 046 712 1310, arkisin 9-16
Faksi 046 712 1312
Y-tunnus: 1811203-5
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ebf.fi
Internet: www.kilpailuttaja.fi

Edustetut vakuutusyhtiöt:

Fennia

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia
Ömsesidiga Försäkringsbolaget Fennia
Helsinki/ Helsingfors
Käyntiosoite/ Adress: Televisiokatu 1, 00240 Helsinki
Postiosoite/ Postadress: 00017 FENNIA
Puh./tfn 010 5031, faksi/fax 010 503 5300
Y-tunnus/FO-nummer 0196826-7

Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Keinusaarentie 2, 13200 Hämeenlinna
PL 164, 13101 Hämeenlinna
Puhelin 020 763 4010
www.pohjantahti.fi
Y-tunnus 0146905-4

LähiTapiola

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu
Fredrikinkatu 48 A 4 krs, 00100 HELSINKI
Puh.
www.lahitapiola.fi
LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Valvontaviranomainen

Energy Brokers Finland Oy:n vakuutusasiamiestoimintaa kontrolloiva valvontaviranomainen on Finanssivalvonta; Snellmaninkatu 6 ja Mikonkatu 8, PL 103, 00101 Helsinki; puh. 010 831 510, Finanssivalvonta

Siirry laskuriin: autovakuutus »

Etämyynnin ennakkotiedot

Etämyynnin ennakkotiedot

Etämyynnillä tarkoitetaan vakuutuksen tekemistä verkon, puhelimen, postin tai muun etävälineen avulla ilman vakuutuksenottajan ja vakuutusyhtiön edustajan henkilökohtaista tapaamista.

Vakuutuksenantaja

Vakuutuksenantajana on asiakkaan palvelussa valitsema vakuutusyhtiö. Asiakkaan valitseman vakuutusyhtiön yhteystiedot näkyvät vakuutusehdotuksessa. Asiakas voi samassa yhteydessä tutustua vakuutusyhtiön tuote-esitteeseen sekä yksityiskohtaisiin sopimusehtoihin.

Vakuutusasiamies

Kilpailuttaja.fi on useampaa eri vakuutusyhtiötä edustava vertailupalvelu, joka auttaa asiakkaitaan löytämään heidän tarpeitaan vastaavan vakuutustarjouksen. Energy Brokers Finland Oy vastaa kilpailuttaja.fi-palvelun toiminnasta. Energy Brokers Finland Oy on vakuutusasiamies, joka on solminut vakuutusasiamiessopimuksen edustamiensa vakuutusyhtiöiden kanssa sekä rekisteröinyt nämä sopimukset Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin.

Energy Brokers Finland Oy
Kotipaikka Espoo
Tekniikantie 14, 02150 Espoo
Puh. 046 712 1310, faksi 046 712 1312
Y-tunnus: 1811203-5
Sähköpostiosoite: ebf@ebf.fi
Internet: www.kilpailuttaja.fi

Julkiset rekisterit

Energy Brokers Finland Oy on merkitty seuraaviin patentti- ja rekisterihallituksen ja verohallinnon yhteisen yritystietojärjestelmän www.ytj.fi julkisiin rekistereihin:

 • Kaupparekisteri
 • Verohallinto
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Arvonlisäverovelvollisuus
 • Työnantajarekisteri

Valvontaviranomainen

Energy Brokers Finland Oy:n valvontaviranomainen on Finanssivalvonta; Snellmanninkatu 6 ja Mikonkatu 8, PL 103, 00101 Helsinki; puh. (010) 831 51, www.finanssivalvonta.fi.

Tuotteiden pääominaisuudet

Vakuutuksen laajuutta ja sen keskeisiä rajoituksia koskevat tiedot sekä etämyynnin tuotekohtaiset ennakkotiedot löytyvät kunkin vakuutuksen tuote-esitteestä ja vakuutusehdoista. Vakuutustarjouksen tehneen vakuutusyhtiön esitteet ja ehdot ovat saatavilla palvelun tulossivulla sekä vakuutusehdotuksessa.

Vakuutuksen hintoihin ja maksamiseen liittyvät tiedot näkyvät tuotteittain palvelun palvelun tulossivulla sekä vakuutusehdotuksessa. Vakuutusmaksun voi vakuutusyhtiöstä ja vakuutuslajista riippuen maksaa suoraan verkossa tai laskutuksella.

Peruuttamisoikeus

Kuluttajasuojalain peruuttamisoikeutta koskevia säännöksiä ei sovelleta vakuutussopimuksiin, vaan niihin sovelletaan vakuutussopimuslain säännöksiä. Vakuutusten irtisanominen on tehtävä kirjallisesti ja irtisanomistilanteessa vakuutusmaksu peritään vakuutuksen voimassaoloajalta. Alle 30 vuorokauden määräaikaisissa vakuutuksissa ei ole irtisanomisoikeutta.

Tiedot oikeusturvakeinoista

Kunkin vakuutusyhtiön antamaan korvauspäätökseen tai muuhun vakuutusta koskevaan päätökseen sisältyy aina tieto mahdollisista oikeusturvakeinoista. Lisätietoja siitä, milloin ja miten asia voidaan saattaa tuomioistuimen, kuluttajariitalautakunnan, Kuluttajien vakuutustoimiston tai Vakuutuslautakunnan tai muun vastaavan elimen käsiteltäväksi, on tuotekohtaisesti tuote-esitteessä ja vakuutusehdoissa. Kuluttajariitalautakunta ei ota käsiteltäväksi sijoitussidonnaisia vakuutuksia koskevia asioita.

Muita tietoja

Vakuutussopimuksiin sovelletaan Suomen lakia.

Energy Brokers Finland Oy:n palvelukieli etämyynnissä on suomi.

Hakemus voidaan vahvistaa verkossa asiakkaan pankin tarjoamalla e-tunnistepalvelua käyttäen. Vakuutusyhtiön vastuun alkamisesta ja vakuutussopimuksen ajallista voimassaoloa koskevat tiedot löytyvät tuotteittain eritellysti.

Siirry laskuriin: autovakuutus »

Autovakuutuslaskurin käyttöohje

Autovakuutuslaskurin käyttöohje 

Palvelu on tarkoitettu yksityishenkilöiden yksityiskäyttöön rekisteröityjen autovakuutusten kilpailuttamiseen.

Laskuri etenee vaiheittain:

1. Ajoneuvon tiedot

 • Syötä ajoneuvon perustiedot sekä tarkentavat tiedot.

2. Haltijan tiedot

 • Syötä ajoneuvon haltijan tiedot, nykyisen liikenne- ja autovakuutuksen (kasko) bonuskertymä sekä tiedot ajoneuvon mahdollisesta rahoitussopimuksesta.

3. Vakuutustarjoukset

 • Laskuri hakee kolme parasta tarjousta, joissa on huomioitu suositeltava turvan kattavuus.
 • Voit muokata turvan laajuutta sivun alussa olevilla hakuehdoilla.

4. Asiakastiedot

 • Syötä vakuutuksenottajan tiedot.

5. Vakuutusehdotus

 • Valitse vakuutuksen alkamispäivä.
 • Allekirjoita hakemus pankkisi tarjoamalla e-tunnistepalvelulla.

6. Vahvistus

 • Hakemuksesi on nyt talletettu ja lähetetty vakuutusyhtiölle.
 • Tulosta/ tallenna hakemuksesi vielä varmuuden vuoksi.
 • Vakuutusyhtiötä vaihdettaessa uusi vakuutusyhtiö tekee muutosrekisteröinnin puolestasi.
 • Auton oston yhteydessä tulee ajoneuvo rekisteröidä itse, kun olet saanut viestin hakemuksen hyväksymisestä.

Lisää tietoa autovakuutuksista kohdassa tuki ja ohjeet »

Siirry laskuriin: autovakuutuslaskuri »