Menu

Ohjeet ja tuki

Henkilötietojen käsittely vakuutusvertailussa

Kilpailuttaja.fi sivustolla voit vertailla autovakuutuksia ja löytää itsellesi edullisimman vakuutuksen »

Energy Brokers Finland Oy ja sen edustama vakuutusyhtiö käsittelevät asiakkaidensa henkilötietoja ja huolehtivat asiakkaidensa yksityisyyden suojasta henkilötietolain ja vakuutuslainsäädännön sekä alan käytännesääntöjen mukaisesti.

Asiakas voi halutessaan kieltää maksutta Energy Brokers Finland Oy:ltä sekä vakuutusyhtiöltä tulevan markkinoinnin ilmoittamalla siitä suoraan kyseiseen yhtiöön.

Energy Brokers Finland Oy:n asiakasrekisterin tietosisältöön voi tutustua lukemalla rekisteriselosteemme. Kunkin edustetun vakuutusyhtiön rekisteriselosteet on avattavissa vakuutusyhtiöiden omilla sivuilla. 

Tiedot henkilötietojen käsittelystä löytyvät yhtiöittäin laskurin tulossivulla olevista tuote-esitteistä (laskurin kohta 3) ja vakuutusehdoista (laskurin kohta 5).

Vakuutusalan vahinkorekisteri

Vakuutusyhtiö luovuttaa tietoja sille ilmoitetuista yksityishenkilöiden vahingoista vakuutusalan yhteiseen tietojärjestelmään. Korvaushakemusten käsittelyn yhteydessä tarkistetaan, mitä vahinkoja muille vakuutusyhtiöille on ilmoitettu. Tietoja käytetään tietosuojalautakunnan asettamien lupaehtojen mukaisesti ainoastaan vakuutusyhtiöihin kohdistuvan rikollisuuden ehkäisemiseen ja paljastamiseen.

Kilpailuta autovakuutuksesi nyt helposti laskurillamme »