Menu

Ohjeet ja tuki

Sähkön hinta ja sähkön kilpailutus laskurissa

Kilpailuttaja.fi sivustolla voit vertailla sähkön hintaa ja löytää itsellesi edullisimman sähkösopimuksen »

Olemme kilpailuttaneet sähkön hinnan puolestasi

Syötä tiedot nykyisestä sopimuksestasi laskuriin, jolloin palvelu hakee sähkötuotettasi ja kulutustasi vastaavan edullisimman tarjouksen palveluun aktivoituneiden sähköyhtiöiden joukosta.

Paras tarjous voittaa

Näytämme kustakin sopimustyypistä vain parhaan sähkötarjouksen, jotta myyjät joutuisivat aidosti kilpailemaan päästäkseen kärkeen. Tällä varmistetaan, että saat mahdollisimman edullisen tarjouksen.

Voit tehdä uuden sähkösopimuksen vaivattomasti palvelumme kautta 

Sopimuksen voit allekirjoittaa oman pankkisi tarjoamalla sähköisellä allekirjoituspalvelulla.

Tunnistautumistapamme

 

Uusi myyjä hoitaa paperiasiat puolestasi

Me välitämme allekirjoittamasi sopimuksen eteenpäin uudelle sähkönmyyjällesi, joka sanoo vanhan sopimuksesi irti ja lähettää sinulle kirjallisen sopimusvahvistuksen.

Sopimus tehdään aina asiakkaan ja sähköyhtiön välillä - Kilpailuttaja.fi tehtävänä on auttaa sinua löytämään paras mahdollinen tarjous mahdollisimman vaivattomasti.

Palvelun käyttö ja kilpailutus on maksutonta

Sähkön hintavertailu ja kilpailutus on asiakkaalle maksutonta, sillä perimme välityspalkkion myyjältä. Sähkön hinta on kuitenkin edullisempi tai sama kuin suoraan myyjältä ostettaessa, sillä Kilpailuttaja.fi:n kautta olet osana suurempaa ostoyhteenliittymää ja saat hyödyksesi suurasiakkaan edut!

 

Kilpailuta sähkösopimuksesi nyt helposti laskurillamme »