Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje ja osallistu 100 euron
lahjakortin arvontaan. Tilaa tästä »

Kilpailuttaja.fi arvonnan säännöt

Energy Brokers Finland Oy:n järjestämään arvontaan osallistuvat kaikki 1.1.-31.12.2018 välisenä aikana Kilpailuttaja.fi-verkkopalvelussa sähköisesti rekisteröityneet uutiskirjeen tilaajat ja tätä aikaisemmin postituslistalle rekisteröityneet asiakkaat. Kilpailun pääpalkintona on 100 € arvoinen Lippupalvelun lahjakortti.

Arpajaisveron suorittaa Energy Brokers Finland Oy. Järjestäjän henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun.

Energy Brokers Finland Oy:n muodostama raati valitsee kilpailun voittajan 1.1.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti kilpailun jälkeen. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden päättää, missä ja miten palkintojen luovutus voittajalle tapahtuu. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluihin. Järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamansa palkinto korvaavaan palkintoon, joka vastaa arvoltaan aiemmin ilmoitettua palkintoa. Voittaja vastaa kaikista palkinnon hyväksymiseen tai käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Järjestäjä ei vastaa siitä riippumattomista syistä aiheutuneista muutoksista palkintoon. Järjestäjä ei vastaa mistään vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa ylitä 100 euroa. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa näitä kilpailun sääntöjä tai peruuttaa koko kilpailun ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden perusteella tekemiä päätöksiä.

Kilpailuttaja lyhyesti: Miten palvelu toimii, mistä hintatarjoukset saadaan, ... Lue lisää »

Miten kilpailuttaja.fi toimii? 

Kilpailuttaja.fi on maksuton palvelu, jonka avulla sopimusten kilpailuttaminen on helppoa. Voit solmia uuden sähkösopimuksen, gsm-liittymän, autovakuutuksen tai varata lennot ja hotellit vaivattomasti palvelumme kautta.

Olemme neuvotelleet hinnat puolestasi jo etukäteen ja saat kauttamme suuren ostoyhteenliittymän tuoman edun. Järjestelmä etsii parhaat tarjoukset edustamiemme myyjien joukosta ja näyttää ne helposti vertailtavassa muodossa. Tilaus onnistuu kätevästi palvelun kautta.

Suojattu yhteys ja pankkien tarjoamat e-tunnistepalvelut takaavat palvelun turvallisen käytön.

Tunnistautumistapamme


Kilpailuttaja.fi laskurit:

Palvelu on maksuton!

Palvelun käyttö ja kilpailuttaminen on maksutonta. Voit vertailla hintoja ja sopimusehtoja, tehdä kokonaan uuden sopimuksen, varata lennot ja hotellit tai vaihtaa myyjää palvelumme kautta ilmaiseksi. Tämä on mahdollista koska perimme välityspalkkion suoraan myyjältä.

Yhteistyösopimuksemme takaa, että tarjoushinnat ovat edullisemmat tai samat kuin suoraan myyjältä ostettuna vaikka hintamme sisältävätkin välityspalkkion. Et siis missään nimessä joudu maksamaan mitään ylimääräistä palvelumme käytöstä.

Kilpailuttaja.fi laskurit:

Tarjoushinnat ovat reaaliaikaisia

Kaikki tarjoushintamme ovat reaaliaikaisia ja tarkistettuja. Yhtiöt toimittavat hinnastonsa suoraan meille ja ilmoittavat mahdollisista hinnanmuutoksista. Voit siis luottaa, että tarjoushinnat pitävät paikkansa.

Kilpailuttaja.fi laskurit:

Miten hyödyn palvelun käytöstä?

Palvelu auttaa sinua löytämään parhaat henkilökohtaista käyttöäsi ja tarvettasi vastaavat tarjoukset. Saat kauttamme suuren ostoyhteenliittymän edut ja siksi tarjoushintamme ovat usein hieman edullisempia, kuin saisit yksittäisenä kuluttajana suoraan yritykseltä ostaessasi. Säästät siis aikaa tai rahaa ja parhaassa tapauksessa kumpaakin!

Palvelun avulla esimerkiksi autovakuutus on helppo mitoittaa oikein, etkä maksa turhasta. Sähkösopimus on helppo kilpailuttaa sähkön kilpailutus –laskurin avulla. Voit myös vertailla eri GSM ja 3G matkapuhelinliittymiä, joissa on huomioitu henkilökohtainen käyttösi. Edulliset lennot ja hotellit on helppo löytää vertailumme avulla, joka kattaa yli 500 lentoyhtiötä ja 100.000 hotellia!

Älä arvaile kannattaako kilpailuttaminen vaan ota selvää ja kilpailuta sopimuksesi saman tien!

 

Palvelun tuottaa Energy Brokers Finland Oy

Energy Brokers Finland Oy

Kilpailuttaja.fi-palvelun tuottaa Energy Brokers Finland Oy. Yritys on työntekijöidensä omistama osakeyhtiö. Palvelu on ideoitu, kehitetty, rakennettu ja ylläpidetty 100% suomalaisin voimin.

 

Energy Brokersin ensimmäinen vertailupalvelu oli 2004 avattu Vaihtovirta.fi, jossa kuluttajat pystyivät kilpailuttamaan sähkösopimuksia. Vuosien tuotekehitystyön tuloksena olemme nyt avanneet autovakuutusvertailun, sekä lentojen ja hotellien vertailupalvelun.

Kilpailuttaja.fi laskurit:

Yhteystiedot

Tekniikantie 14, 02150 Espoo
Puhelin: 046 712 1310
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ebf.fi
Internet: www.kilpailuttaja.fi

Lisää tietoa yrityksestämme löydät kohdasta ”Yhteystiedot”.

Kilpailuttaja.fi tuki ja ohjeet

Lisää tietoa Kilpailuttaja-fi-palvelusta, yksityiskohtaisemmat ohjeet sekä asiakaspalvelun yhteystiedot löydät kohdasta: Tuki ja ohjeet »