Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje ja osallistu 100 euron
lahjakortin arvontaan. Tilaa tästä »

Palvelun tuottaa Energy Brokers Finland Oy

Verkkopalvelun tarjoaja

Verkkopalvelun tarjoaja on Energy Brokers Finland Oy, joka toimii myös tietoyhteiskunnan palvelujen tarjoamisesta annetussa laissa tarkoitettujen tiedon välittämistä ja tallentamista koskevien vastuukysymysten yhteyspisteenä.

Yhteystiedot

Energy Brokers Finland Oy
Tekniikantie 14, 02150 Espoo
Puhelin 046 712 1310
Faksi 046 712 1312
Sähköposti asiakaspalvelu(at)ebf.fi
Internet: www.kilpailuttaja.fi

Suomen Vahvimmat

Toimitusjohtaja

Petteri Kytönen
Puhelin: 046 712 1311
Gsm: 040 500 9906
Sähköposti: etunimi.sukunimi@ebf.fi

Palvelun käyttöön liittyviä yleisiä ehtoja

Sivut on suunnattu ainoastaan Suomen markkinoille.

Kilpailuttaja.fi www-sivut esitetään sellaisina kuin ne ovat. Sivujen tietosisällön oikeellisuus on pyritty huolellisesti varmistamaan. Energy Brokers Finland Oy ei kuitenkaan vastaa tietojen virheettömyydestä eikä niiden käyttöön liittyvistä välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Tekijänoikeudet

Näiden www-sivujen tekijänoikeudet kuuluvat Energy Brokers Finland Oy:lle.

Sivujen osittainenkin julkaiseminen, siirtäminen, kopioiminen, uudelleen tuottaminen, varastointi, käyttäminen tai muu hyödyntäminen ilman Energy Brokers Finland Oy:n etukäteen antamaa nimenomaista kirjallista suostumusta on kielletty. Asiakkaalla on kuitenkin lupa tallettaa sivuja tietokoneelleen tai tulostaa niitä yksityishenkilön omaan, henkilökohtaiseen käyttöön. Sivuja lainattaessa on aina ilmoitettava lähde.

Julkiset rekisterit

Energy Brokers Finland Oy on merkitty seuraaviin patentti- ja rekisterihallituksen ja verohallinnon yhteisen yritystietojärjestelmän www.ytj.fi julkisiin rekistereihin:

  • Kaupparekisteri
  • Verohallinto
  • Ennakkoperintärekisteri
  • Arvonlisäverovelvollisuus
  • Työnantajarekisteri
Kilpailuttaja lyhyesti: Miten palvelu toimii, mistä hintatarjoukset saadaan, ... Lue lisää »

Miten kilpailuttaja.fi toimii? 

Kilpailuttaja.fi on maksuton palvelu, jonka avulla sopimusten kilpailuttaminen on helppoa. Voit solmia uuden sähkösopimuksen, gsm-liittymän, autovakuutuksen tai varata lennot ja hotellit vaivattomasti palvelumme kautta.

Olemme neuvotelleet hinnat puolestasi jo etukäteen ja saat kauttamme suuren ostoyhteenliittymän tuoman edun. Järjestelmä etsii parhaat tarjoukset edustamiemme myyjien joukosta ja näyttää ne helposti vertailtavassa muodossa. Tilaus onnistuu kätevästi palvelun kautta.

Suojattu yhteys ja pankkien tarjoamat e-tunnistepalvelut takaavat palvelun turvallisen käytön.

Tunnistautumistapamme


Kilpailuttaja.fi laskurit:

Palvelu on maksuton!

Palvelun käyttö ja kilpailuttaminen on maksutonta. Voit vertailla hintoja ja sopimusehtoja, tehdä kokonaan uuden sopimuksen, varata lennot ja hotellit tai vaihtaa myyjää palvelumme kautta ilmaiseksi. Tämä on mahdollista koska perimme välityspalkkion suoraan myyjältä.

Yhteistyösopimuksemme takaa, että tarjoushinnat ovat edullisemmat tai samat kuin suoraan myyjältä ostettuna vaikka hintamme sisältävätkin välityspalkkion. Et siis missään nimessä joudu maksamaan mitään ylimääräistä palvelumme käytöstä.

Kilpailuttaja.fi laskurit:

Tarjoushinnat ovat reaaliaikaisia

Kaikki tarjoushintamme ovat reaaliaikaisia ja tarkistettuja. Yhtiöt toimittavat hinnastonsa suoraan meille ja ilmoittavat mahdollisista hinnanmuutoksista. Voit siis luottaa, että tarjoushinnat pitävät paikkansa.

Kilpailuttaja.fi laskurit:

Miten hyödyn palvelun käytöstä?

Palvelu auttaa sinua löytämään parhaat henkilökohtaista käyttöäsi ja tarvettasi vastaavat tarjoukset. Saat kauttamme suuren ostoyhteenliittymän edut ja siksi tarjoushintamme ovat usein hieman edullisempia, kuin saisit yksittäisenä kuluttajana suoraan yritykseltä ostaessasi. Säästät siis aikaa tai rahaa ja parhaassa tapauksessa kumpaakin!

Palvelun avulla esimerkiksi autovakuutus on helppo mitoittaa oikein, etkä maksa turhasta. Sähkösopimus on helppo kilpailuttaa sähkön kilpailutus –laskurin avulla. Voit myös vertailla eri matkapuhelinliittymiä, joissa on huomioitu henkilökohtainen käyttösi.

Älä arvaile kannattaako kilpailuttaminen vaan ota selvää ja kilpailuta sopimuksesi saman tien!

 

Palvelun tuottaa Energy Brokers Finland Oy

Energy Brokers Finland Oy

Kilpailuttaja.fi-palvelun tuottaa Energy Brokers Finland Oy. Yritys on työntekijöidensä omistama osakeyhtiö. Palvelu on ideoitu, kehitetty, rakennettu ja ylläpidetty 100% suomalaisin voimin.

 

Energy Brokersin ensimmäinen vertailupalvelu oli 2004 avattu Vaihtovirta.fi, jossa kuluttajat pystyivät kilpailuttamaan sähkösopimuksia. Vuosien tuotekehitystyön tuloksena lanseerasimme autovakuutusvertailun 2008 ja samalla palvelun nimi muutettiin Kilpailuttaja.fi-laskuriksi.

Kilpailuttaja.fi laskurit:

Yhteystiedot

Tekniikantie 14, 02150 Espoo
Puhelin: 046 712 1310
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu(at)ebf.fi
Internet: www.kilpailuttaja.fi

Lisää tietoa yrityksestämme löydät kohdasta ”Yhteystiedot”.

Kilpailuttaja.fi tuki ja ohjeet

Lisää tietoa Kilpailuttaja-fi-palvelusta, yksityiskohtaisemmat ohjeet sekä asiakaspalvelun yhteystiedot löydät kohdasta: Tuki ja ohjeet »