Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje ja osallistu 100 euron
lahjakortin arvontaan. Tilaa tästä »

Yleiset käyttöehdot 

Verkkopalvelun yleiset käyttöehdot

Avaamalla www.kilpailuttaja.fi-sivun sen käyttäjä (myöhemmin asiakas) sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Sivujen käyttöön ei ole oikeutta, mikäli asiakas ei hyväksy käyttöehtoja kokonaisuudessaan. Sivuilla voi lisäksi olla erityisiä palvelukohtaisia ehtoja, jotka palvelun käyttäjän on hyväksyttävä ja joihin sovelletaan näitä yleisiä käyttöehtoja ainoastaan toissijaisesti. 

Kilpailuttaja.fi laskurit:

Näiden www-sivujen tekijänoikeudet kuuluvat Energy Brokers Finland Oy:lle. 

Sivujen osittainenkin julkaiseminen, siirtäminen, kopioiminen, uudelleen tuottaminen, varastointi, käyttäminen tai muu hyödyntäminen ilman Energy Brokers Finland Oy:n etukäteen antamaa nimenomaista kirjallista suostumusta on kielletty. Asiakkaalla on kuitenkin lupa tallettaa sivuja tietokoneelleen tai tulostaa niitä yksityishenkilön omaan, henkilökohtaiseen käyttöön. Sivuja lainattaessa on aina ilmoitettava lähde.

Sivut on suunnattu ainoastaan Suomen markkinoille.

Kilpailuttaja.fi www-sivut esitetään sellaisina kuin ne ovat. Sivujen tietosisällön oikeellisuus on pyritty huolellisesti varmistamaan. Energy Brokers Finland Oy ei kuitenkaan vastaa tietojen virheettömyydestä eikä niiden käyttöön liittyvistä välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Sivuja käyttäen tehdyn viestin perille saapuminen on asiakkaan vastuulla. Energy Brokers Finland Oy ei vastaa sivujen kautta välitettyjen viestien eheydestä eikä muuttumattomuudesta. Energy Brokers Finland Oy ei vastaa mahdollisten teknisten häiriöiden aiheuttamista palvelukatkoksista eikä www-sivuihin linkkiyhteydessä olevien muiden kuin Energy Brokers Finland Oy:n tuottamien sivujen sisällöstä tai näiden palveluista.

Asiakkaan sivuilla antamia tietoja käytetään suoramarkkinointiin vain mikäli siitä on erikseen mainittu. Sivuilla käytetään evästeitä (cookie) mm. tilastointi-, tutkimus- ja markkinointitarkoituksiin.

Sivut toimivat parhaiten Microsoft Internet Explorer 7.0 tai uudemmalla versiolla, Opera 7.11 tai uudempi, Firefox 2.0 tai uudempi, Chrome 3.0 tai uudempi, Safari 3.0 tai uudempi.

Energy Brokers Finland Oy:llä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä käyttöehtoja, sivujen ja niiden sisältämien palvelujen sisältöä, ulkoasua ja saatavuutta sekä sivujen käyttämiseksi tarvittavien laitteiden vaatimuksia ja lakkauttaa jokin palvelu tai estää käyttäjän pääsy sivuille julkaisemalla muutoksesta tieto näillä sivuilla.

Verkkopalvelun tarjoaja

Verkkopalvelun tarjoaja on Energy Brokers Finland Oy, joka toimii myös tietoyhteiskunnan palvelujen tarjoamisesta annetussa laissa tarkoitettujen tiedon välittämistä ja tallentamista koskevien vastuukysymysten yhteyspisteenä.

Julkiset rekisterit

Energy Brokers Finland Oy on merkitty seuraaviin patentti- ja rekisterihallituksen ja verohallinnon yhteisen yritystietojärjestelmän julkisiin rekistereihin:

  • Kaupparekisteri
  • Verohallinto
  • Ennakkoperintärekisteri
  • Arvonlisäverovelvollisuus
  • Työnantajarekisteri 

Markkinointi

Energy Brokers Finland Oy huomioi kirjallisessa suoramarkkinoinnissaan asiakkaidensa tekemät suoramarkkinointikiellot sekä huolehtii suoramarkkinoinnissa käyttämiensä yhteistyökumppanien, kuten postitus- ja telemarkkinointiyritysten osalta siitä, että kohteiden joukosta poistetaan Suomen Suoramarkkinointiliiton (SSML) kieltorekisterin kohteet.