Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje ja osallistu 100 euron
lahjakortin arvontaan. Tilaa tästä »

Yritysesittely

Kilpailuttaja.fi

Kilpailuttaja.fi on maksuton palvelu, jonka avulla sopimusten kilpailuttaminen on helppoa. Palvelussa voit vertailla ja kilpailuttaa sähkösopimuksia, mobiililiittymiä sekä autovakuutuksia.

Tavoitteemme 

Autamme asiakkaitamme löytämään parhaan mahdollisen sopimuskumppanin kodin yleisimpiä sopimuksia koskien helposti, aikaa ja rahaa säästäen.

Palvelusta vastaa Energy Brokers Finland Oy

Kilpailuttaja.fi-palvelun tuottaa Energy Brokers Finland Oy. Yritys on työntekijöidensä omistama osakeyhtiö. Palvelu on ideoitu, kehitetty, rakennettu ja ylläpidetty 100% suomalaisin voimin.

Suomen Vahvimmat

”Fiksumpi tapa kilpailuttaa”

Idea palvelusta syntyi kun yrityksen perustajajäsenet tuskaantuivat vanhanaikaiseen tapaan kilpailuttaa sopimuksia ja miettivät, että kilpailuttamiseen täytyy olla joku fiksumpi tapa kuin soitella eri yritysten asiakaspalveluihin pyytääkseen tarjouksia. He päättivät valjastaa uuden teknologian kaikkien kuluttajien käyttöön, jotta kilpailuttamisen voisi tehdä helposti.

Tärkeimmät etappimme 

  • 2009: Vuosien tuotekehitystyön tuloksena avataan autovakuutusvertailu, jossa vakuutusten vertailu ja ostaminen on tehty mahdollisimman vaivattomaksi. Uusien palvelujen myötä Vaihtovirta.fi-laskuri yhdistetään osaksi Kilpailuttaja.fi-palvelua.

  • 2005: Miljoonan kävijän raja menee rikki.

  • 2005: Uusi palvelu GSMvertailu.fi julkaistaan.

  • 2004: Suomen ensimmäinen sähkön kilpailuttamispalvelu Vaihtovirta.fi avataan keväällä ja se on alusta lähtien erittäin suosittu.

  • 2003: Energy Brokers Finland Oy on perustetaan.

Kilpailuttaja lyhyesti: Miten palvelu toimii, mistä hintatarjoukset saadaan, ... Lue lisää »

Miten kilpailuttaja.fi toimii? 

Kilpailuttaja.fi on maksuton palvelu, jonka avulla sopimusten kilpailuttaminen on helppoa. Voit solmia uuden sähkösopimuksen, gsm-liittymän, autovakuutuksen tai varata lennot ja hotellit vaivattomasti palvelumme kautta.

Olemme neuvotelleet hinnat puolestasi jo etukäteen ja saat kauttamme suuren ostoyhteenliittymän tuoman edun. Järjestelmä etsii parhaat tarjoukset edustamiemme myyjien joukosta ja näyttää ne helposti vertailtavassa muodossa. Tilaus onnistuu kätevästi palvelun kautta.

Suojattu yhteys ja pankkien tarjoamat e-tunnistepalvelut takaavat palvelun turvallisen käytön.

Tunnistautumistapamme


Kilpailuttaja.fi laskurit:

Palvelu on maksuton!

Palvelun käyttö ja kilpailuttaminen on maksutonta. Voit vertailla hintoja ja sopimusehtoja, tehdä kokonaan uuden sopimuksen, varata lennot ja hotellit tai vaihtaa myyjää palvelumme kautta ilmaiseksi. Tämä on mahdollista koska perimme välityspalkkion suoraan myyjältä.

Yhteistyösopimuksemme takaa, että tarjoushinnat ovat edullisemmat tai samat kuin suoraan myyjältä ostettuna vaikka hintamme sisältävätkin välityspalkkion. Et siis missään nimessä joudu maksamaan mitään ylimääräistä palvelumme käytöstä.

Kilpailuttaja.fi laskurit:

Tarjoushinnat ovat reaaliaikaisia

Kaikki tarjoushintamme ovat reaaliaikaisia ja tarkistettuja. Yhtiöt toimittavat hinnastonsa suoraan meille ja ilmoittavat mahdollisista hinnanmuutoksista. Voit siis luottaa, että tarjoushinnat pitävät paikkansa.

Kilpailuttaja.fi laskurit:

Miten hyödyn palvelun käytöstä?

Palvelu auttaa sinua löytämään parhaat henkilökohtaista käyttöäsi ja tarvettasi vastaavat tarjoukset. Saat kauttamme suuren ostoyhteenliittymän edut ja siksi tarjoushintamme ovat usein hieman edullisempia, kuin saisit yksittäisenä kuluttajana suoraan yritykseltä ostaessasi. Säästät siis aikaa tai rahaa ja parhaassa tapauksessa kumpaakin!

Palvelun avulla esimerkiksi autovakuutus on helppo mitoittaa oikein, etkä maksa turhasta. Sähkösopimus on helppo kilpailuttaa sähkön kilpailutus –laskurin avulla. Voit myös vertailla eri matkapuhelinliittymiä, joissa on huomioitu henkilökohtainen käyttösi.

Älä arvaile kannattaako kilpailuttaminen vaan ota selvää ja kilpailuta sopimuksesi saman tien!

 

Palvelun tuottaa Energy Brokers Finland Oy

Energy Brokers Finland Oy

Kilpailuttaja.fi-palvelun tuottaa Energy Brokers Finland Oy. Yritys on työntekijöidensä omistama osakeyhtiö. Palvelu on ideoitu, kehitetty, rakennettu ja ylläpidetty 100% suomalaisin voimin.

 

Energy Brokersin ensimmäinen vertailupalvelu oli 2004 avattu Vaihtovirta.fi, jossa kuluttajat pystyivät kilpailuttamaan sähkösopimuksia. Vuosien tuotekehitystyön tuloksena lanseerasimme autovakuutusvertailun 2008 ja samalla palvelun nimi muutettiin Kilpailuttaja.fi-laskuriksi.

Kilpailuttaja.fi laskurit:

Yhteystiedot

Tekniikantie 14, 02150 Espoo
Puhelin: 046 712 1310
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu(at)ebf.fi
Internet: www.kilpailuttaja.fi

Lisää tietoa yrityksestämme löydät kohdasta ”Yhteystiedot”.

Kilpailuttaja.fi tuki ja ohjeet

Lisää tietoa Kilpailuttaja-fi-palvelusta, yksityiskohtaisemmat ohjeet sekä asiakaspalvelun yhteystiedot löydät kohdasta: Tuki ja ohjeet »