Menu

Ohjeet ja tuki

Palvelun tarjoajat

Kilpailuttaja.fi sivustolla voit vertailla autovakuutuksia ja löytää itsellesi edullisimman vakuutuksen »

Kilpailuttaja.fi:n vakuutusvertailu on useampaa eri vakuutusyhtiötä edustava vertailupalvelu, joka auttaa asiakkaitaan löytämään heidän tarpeitaan vastaavan vakuutustarjouksen. Energy Brokers Finland Oy vastaa kilpailuttaja.fi-palvelun toiminnasta.

Verkkopalvelun tarjoaja

Energy Brokers Finland Oy vastaa kilpailuttaja.fi-verkkopalvelusta ja toimii myös tietoyhteiskunnan palvelujen tarjoamisesta annetussa laissa tarkoitettujen tiedon välittämistä ja tallentamista koskevien vastuukysymysten yhteyspisteenä.

Julkiset rekisterit

Energy Brokers Finland Oy on merkitty seuraaviin patentti- ja rekisterihallituksen ja verohallinnon yhteisen yritystietojärjestelmän julkisiin rekistereihin:

  • Kaupparekisteri
  • Verohallinto
  • Ennakkoperintärekisteri
  • Arvonlisäverovelvollisuus
  • Työnantajarekisteri

Vakuutuksenantaja

Vakuutuksenantaja on vakuutuslaskurin avulla valittu vakuutusyhtiö. Asiakas voi tehdä laskurin kautta hakemuksen suoraan vakuutusyhtiöön. Sopimussuhde syntyy siis asiakkaan ja vakuutusyhtiön välillä. Energy Brokers finland Oy toimii asiamiehenä, joka edustaa vakuutuksenantajaa. Edustamamme vakuutusyhtiöt »

Vakuutusasiamies

Energy Brokers Finland Oy on vakuutusasiamies, joka on solminut vakuutusasiamiessopimuksen edustamiensa vakuutusyhtiöiden kanssa. Sopimussuhde muodostuu aina asiakkaan ja vakuutusyhtiön (vakuutuksen antaja) välille. Energy Brokers Finland Oy auttaa asiakasta löytämään sopivimman tarjouksen edustamiensa vakuutusyhtiöiden joukosta. Asiamiessopimukset on rekisteröity Vakuutusvalvontavirastoon.

Valvontaviranomainen

Energy Brokers Finland Oy:n vakuutusasiamiestoimintaa kontrolloiva valvontaviranomainen on Finanssivalvonta; Snellmaninkatu 6 ja Mikonkatu 8, PL 103, 00101 Helsinki; puh. 010 831 510, Finanssivalvonta

Kilpailuta autovakuutuksesi nyt helposti laskurillamme »