Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje ja osallistu 100 euron
lahjakortin arvontaan. Tilaa tästä »

Sähkön kilpailutus

Sähkön kilpailutus-laskurin käyttö on helppoa ja vaivatonta. Palvelussa on valmiiksi kilpailutettuja sähkötarjouksia useilta eri sähköyhtiöiltä. Palvelu laskee sinulle edullisimman tarjouksen syöttämiesi tietojen mukaan. Voit tehdä uuden sähkösopimuksen vaivattomasti palvelun kautta. Palvelu on maksuton.

Pikalinkit sähkösopimuksen kilpailuttamiseen:

Mistä sähkön kilpailutuksessa on kyse?

Kuluttajana sinä päätät itse, miltä sähköyhtiöltä ostat sähkösi. Ideana on löytää omaa tarvetta vastaava mahdollisimman edullinen sopimus.

Sähkölasku koostuu sähköenergian myynnistä sekä sähkön jakelusta eli siirrosta. Ainoastaan sähkön myynnin osuuden voi kilpailuttaa. Paikallinen sähköverkkoyhtiösi vastaa edelleen sähkön siirrosta, mittarin luvusta tai mahdollisten vikojen korjaamisesta vaikka myyjä vaihtuisikin. Voit olla siis varma, että sähkö on yhtä laadukasta, vaikka ostaisit sitä toisella puolella Suomea toimivalta sähkönmyyjältä.

Sähkön hintavertailu lyhyesti »

Milloin on oikea aika kilpailuttaa sähkösopimus?

Sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti. Erityisen tarkkana kannattaa olla jos oma yhtiösi on nostamassa hintoja tai jos hintojen noususta puhutaan yleisesti. Voit suojautua mahdolliselta hintojen nousulta tekemällä kiinteähintaisen määräaikaisen sopimuksen. 

Lue lisää sähkön kilpailutuksesta »

Kilpailuttaja lyhyesti: Miten palvelu toimii, mistä hintatarjoukset saadaan, ... Lue lisää »