Tukipuhelin 046 712 1310 (ma-pe 9-16)
Menulogo

Kilpailuta yrityksesi sähkösopimus

Saat palvelusta reaaliaikaisesti kilpailutetut sähkötarjoukset yritykselle tai yhteisölle. Voit solmia uuden edullisemman sähkösopimuksen samantien. Palvelu on maksuton.

Enintään 63A pääsulake

Tarjouslaskuri yrityksille, taloyhtiöille ja maatiloille joiden sähkönkulutus on tyypillisesti enintään 100.000 kWh vuodessa.

80A tai suurempi pääsulake

Tarjouslaskuri kohteille joissa on tuntitehomittaus. Laskurista saat tarjoukset kohteille, joiden sähkönkulutus on enintään 1,000.000 kWh vuodessa.

Vuosikulutus yli 1,000.000 kWh

Tarjouspyyntölomake kohteille joissa on vähintään 80A pääsulake ja yli 1,000.000 kWh vuosikulutus.

Yrityssähkön kilpailuttaminen

Sähkön hinta kuvituskuva

Varmista ettet maksa sähköstäsi liikaa.

Tarjouslaskurimme avulla saat ajantasaisen kilpailutetun sähkötarjouksen. Syötä kohteen kulutustiedot niin saat tarjoukset näkyviin. Pystyt solmimaan uuden sopimuksen vaivattomasti laskurin kautta sähköisellä allekirjoituksella. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa kilpailutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kiinteähintainen sopimus vai markkinoita seuraava spot-sopimus?

Voit solmia palvelun kautta 12, 24 tai 36 kk määräaikaisen kiinteähintaisen sopimuksen ja tiedät etukäteen mitä sähkösi maksaa. Vertaa saatua tarjousta nykyiseen hintaasi ja päätä mikä on sinulle sopivin vaihtoehto. Voit myös tehdä päivän markkinahintaa seuraavan spot-sopimuksen. Kaikki vaihtoehdot näet laskurin tarjoussivulla.

Markkinahinta kuvituskuva