Menu

Ohjeet ja tuki

Mitä numeroita voit siirtää?

Kilpailuttaja.fi sivustolla voit vertailla GSM-liittymiä ja löytää itsellesi edullisimman liittymän »

Siirtokelpoiset numerot

Siirtokelpoisia ovat valtakunnallisten matkaviestinverkkojen tilaajanumerot, joista tilaajalla on voimassaoleva liittymä- tai numeronvaraussopimus. Esimerkiksi fax-, data- ja vastaajanumeroita ei voi siirtää, ellei niistä ole omaa liittymäsopimusta. Myöskään prepaid-liittymän numero ei ole siirrettävissä.
Huomaa, että tiettyjä määräaikaisia sopimuksia ei voi siirtää ennen määräajan umpeutumista!

Lisäpalvelut kytkettävä erikseen

Liittymän haltijan vanhan operaattorin kanssa tekemät sopimukset eivät siirry, vaan uusi operaattori avaa numeron siirtävälle asiakkaalle uuden liittymän, jolla on sama tilaajanumero kuin asiakkaan entisellä liittymällä. Matkapuhelinliittymän palvelut, kuten GPRS-palvelu, ovat operaattorikohtaisia, ja ne on tilattava uuteen liittymään uudelleen kun operaattori vaihtuu.

Muista kopioida numerot

Vanhalle kortille tallennetut puhelinnumerot tulee itse siirtää uudelle SIM-kortille. Tämän voi tehdä kopioimalla tiedot ensin puhelimen muistiin ja sieltä uudelle SIM-kortille.

Kuka voi tilata numeron siirron?

Siirto-oikeus on vain sillä henkilöllä tai yrityksellä tai yrityksen valtuuttamalla henkilöllä, jolla on sopimusoikeudellinen vastuu numeroon liittyvästä liittymäsopimuksesta tai jolla on irtisanomisen jälkeen operaattorin tarjoama varauspalvelu numeroon (eikä varausaika ole umpeutunut). Esim. liittymän käyttäjä ei siis voi siirtää numeroa, jos liittymä on jonkun muun henkilön tai yrityksen nimissä.

Kilpailuta GSM-liittymäsi nyt helposti laskurillamme »