Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje ja osallistu 100 euron
lahjakortin arvontaan. Tilaa tästä »

Nettitikku- ja liittymävertailu

Syötä nettitikun käyttöä kuvaavat hakuehdot ja paina ”Vertaa”-painiketta, jolloin laskuri listaa hakuehtojesi mukaiset liittymävaihtoehdot hintajärjestyksessä. Pääset “Tilaa”-linkistä operaattorin sivuille tekemään liittymäsopimuksen.

Gsm-liittymävertailu lyhyesti: Liittymän vaihtoprosessi, hintatietojen päivitys, ... Lue lisää »

Liittymävertailu lyhyesti

Kilpailuttaja.fi liittymävertailu auttaa löytämään sinulle edullisimman liittymän

Syötä tiedot puheluistasi laskuriin niin saat eri operaattoreiden liittymätarjoukset hintajärjestyksessä. Laskuri huomioi puheajan , tekstiviestien määrän, datakäytön sekä datan siirtonopeuden.

Uuden liittymän tilaus on helppoa ja turvallista

Liittymävertailu listaa liittymävaihtoehdot hintajärjestyksessä ja näyttää mitä kukin liittymä sisältää. Voit tilata haluamasi liittymän helposti palvelumme kautta. Pääset ”Tilaa”-linkistä operaattorin tilaussivuille täyttämään tarvittavat asiakastiedot.

Hinnat on saatu operaattoreilta

Saamme hintatiedot suoraan operaattoreilta tai näiden nettisivuilta. Voit varmistaa hinnat vielä operaattorin sivuilta liittymätilausta tehdessäsi.

Palvelu on maksuton

Laskurin käyttö on maksutonta. Me autamme sinua löytämään sopivimman ja edullisimman liittymän. Saamme operaattorilta pienen välityspalkkion palvelumme kautta tehdyistä tilauksista.

Siirry liittymälaskureihin:

Liittymävertailu kattaa eri operaattoreiden liittymävaihtoehdot »

Voit tutustua myös muihin palveluihimme:

Kilpailuta sähkön hinta tästä ja säästä sähkölaskuissasi. Tutustu uuteen autovakuutus –laskuriimme ja tarkista tarjouksemme. Vertaa lennot ja hotellit, mukana yli 500 lentoyhtiötä ja 100.000 hotellia!

Liittymävertailu on maksuton!

Kilpailuttaja.fi-liittymävertailun käyttö ja kilpailuttaminen on maksutonta. Voit vertailla hintoja ja tilata uuden liittymän palvelumme kautta ilmaiseksi. Tämä on mahdollista koska perimme välityspalkkion suoraan myyjältä.

Palvelun kautta tilattuna liittymien tarjoushinnat ovat edullisemmat tai samat kuin suoraan myyjältä ostettuna vaikka hintamme sisältävätkin välityspalkkion. Et siis missään nimessä joudu maksamaan mitään ylimääräistä palvelumme käytöstä.

Liittymävertailu kattaa eri operaattoreiden liittymävaihtoehdot.

Muut Kilpailuttaja.fi laskurit:

Kilpailuta sähkön hinta tästä ja säästä sähkölaskuissasi. Tutustu uuteen autovakuutus –laskuriimme ja tarkista tarjouksemme. Vertaa lennot ja hotellit, mukana yli 500 lentoyhtiötä ja 100.000 hotellia!

 

Tarjoushinnat saadaan suoraan operaattoreilta

Operaattorit toimittavat hinnastonsa suoraan meille ja ilmoittavat mahdollisista hinnanmuutoksista. Voit tarkistaa hinnat vielä uudestaan operaattorin sivuilla tilausta tehdessäsi.

Gsm-liittymävertailu auttaa sinua löytämään edullisimman matkapuhelinliittymän.

Muut Kilpailuttaja.fi laskurit: 

Sähkösopimus on helppo kilpailuttaa sähkön kilpailutus –laskurin avulla. Autovakuutus ja liikennevakuutus on kätevä ottaa vakuutuslaskurin kautta. Vertaa lennot ja hotellit, mukana yli 500 lentoyhtiötä ja 100.000 hotellia!

 

Palvelun tuottaa Energy Brokers Finland Oy

Kilpailuttaja.fi-palvelun tuottaa Energy Brokers Finland Oy. Yritys on työntekijöidensä omistama osakeyhtiö. Palvelu on ideoitu, kehitetty, rakennettu ja ylläpidetty 100% suomalaisin voimin.

Voit tutustua laskureihimme oheisista linkeistä:

Yhteystiedot

Tekniikantie 14, 02150 Espoo
Puhelin 046 712 1310
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu(at)ebf.fi
Internet: www.kilpailuttaja.fi