Menu

Kilpailuta liittymäsi!

Etsimme juuri sinun käyttöösi sopivimmat liittymävaihtoehdot. Arvio kuukausittainen käyttösi ja tee uusi liittymäsopimus kätevästi verkossa. Palvelu on maksuton.

Liittymävertailu lyhyesti

Liittymävertailu lyhyesti

Kilpailuttaja.fi liittymävertailu auttaa löytämään sinulle edullisimman liittymän

Syötä tiedot puheluistasi laskuriin niin saat eri operaattoreiden liittymätarjoukset hintajärjestyksessä. Laskuri huomioi puheajan , tekstiviestien määrän, datakäytön sekä datan siirtonopeuden.

Uuden liittymän tilaus on helppoa ja turvallista

Liittymävertailu listaa liittymävaihtoehdot hintajärjestyksessä ja näyttää mitä kukin liittymä sisältää. Voit tilata haluamasi liittymän helposti palvelumme kautta. Pääset ”Tilaa”-linkistä operaattorin tilaussivuille täyttämään tarvittavat asiakastiedot.

Hinnat on saatu operaattoreilta

Saamme hintatiedot suoraan operaattoreilta tai näiden nettisivuilta. Voit varmistaa hinnat vielä operaattorin sivuilta liittymätilausta tehdessäsi.

Palvelu on maksuton

Laskurin käyttö on maksutonta. Me autamme sinua löytämään sopivimman ja edullisimman liittymän. Saamme operaattorilta pienen välityspalkkion palvelumme kautta tehdyistä tilauksista.

Siirry liittymälaskureihin:

Liittymävertailu kattaa eri operaattoreiden liittymävaihtoehdot »

Voit tutustua myös muihin palveluihimme:

Kilpailuta sähkön hinta tästä ja säästä sähkölaskuissasi. Tutustu uuteen autovakuutus –laskuriimme ja tarkista tarjouksemme.

Liittymävertailu on maksuton

Liittymävertailu on maksuton!

Kilpailuttaja.fi-liittymävertailun käyttö ja kilpailuttaminen on maksutonta. Voit vertailla hintoja ja tilata uuden liittymän palvelumme kautta ilmaiseksi. Tämä on mahdollista koska perimme välityspalkkion suoraan myyjältä.

Palvelun kautta tilattuna liittymien tarjoushinnat ovat edullisemmat tai samat kuin suoraan myyjältä ostettuna vaikka hintamme sisältävätkin välityspalkkion. Et siis missään nimessä joudu maksamaan mitään ylimääräistä palvelumme käytöstä.

Liittymävertailu kattaa eri operaattoreiden liittymävaihtoehdot.

Muut Kilpailuttaja.fi laskurit:

Kilpailuta sähkön hinta tästä ja säästä sähkölaskuissasi. Tutustu uuteen autovakuutus –laskuriimme ja tarkista tarjouksemme.

 

Tarjoushinnat suoraan operaattoreilta

Tarjoushinnat saadaan suoraan operaattoreilta

Operaattorit toimittavat hinnastonsa suoraan meille ja ilmoittavat mahdollisista hinnanmuutoksista. Voit tarkistaa hinnat vielä uudestaan operaattorin sivuilla tilausta tehdessäsi.

Uudistettu liittymävertailu auttaa sinua löytämään edullisimman matkapuhelinliittymän.

Muut Kilpailuttaja.fi laskurit: 

Sähkösopimus on helppo kilpailuttaa sähkön kilpailutus –laskurin avulla. Autovakuutus ja liikennevakuutus on kätevä ottaa vakuutuslaskurin kautta.

 

Palvelun tuottaa Energy Brokers Finland Oy

Palvelun tuottaa Energy Brokers Finland Oy

Kilpailuttaja.fi-palvelun tuottaa Energy Brokers Finland Oy. Yritys on työntekijöidensä omistama osakeyhtiö. Palvelu on ideoitu, kehitetty, rakennettu ja ylläpidetty 100% suomalaisin voimin.

Voit tutustua laskureihimme oheisista linkeistä:

Yhteystiedot

Tekniikantie 14, 02150 Espoo
Puhelin 046 712 1310
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu(at)ebf.fi
Internet: www.kilpailuttaja.fi