Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje ja osallistu 100 euron
lahjakortin arvontaan. Tilaa tästä »

UUTTA! Olemme avanneet kulutusluottovertailun, josta näet hetkessä luottotarjoukset hakemallesi lainasummalle. Auta meitä kehittämään palvelusta entistäkin parempi antamalla palautetta ja osallistut samalla 100 euron lahjakortin arvontaan. Kysely aukeaa tästä >>

Lainavertailu lyhyesti: Laskurin toimintaperiaate, käyttöohjeet, usein kysyttyä, Lue lisää »

Lainavertailun toimintaperiaate

Kilpailuttaja.fi lainavertailu on maksuton palvelu, joka auttaa sinua kulutusluottojen vertailussa ja kilpailuttamisessa. Pyrimme tuottamaan mahdollisimman kattavan listauksen eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjonnasta. Palvelu koostuu kulutusluottovertailusta sekä asuntolainojen tarjouspyyntöpalvelusta.

Kulutusluottovertailu

Palvelu etsii hakuehtojasi vastaavat kulutusluottotarjoukset vertailussa mukana olevien pankkien ja rahoituslaitosten joukosta. Voit tehdä online-lainahakemuksen täyttämällä hakemustiedot pankin sivuilla tai tapauksesta riippuen palvelussamme. Listaamme myös muidenkin kuin yhteistyökumppaneiden hinnastoja, mikäli niitä on julkisesti saatavilla.

Asuntolainojen tarjouspyynnöt

Saat yhdellä hakemuksella mahdollisimman monta lainatarjousta. Voit lähettää asuntolainahakemuksen valitsemallesi pankille allekirjoittamalla hakemuksen sähköisesti. Toimitamme lainahakemukset pankille viimeistään seuraavana arkipäivänä jonka jälkeen pankki ottaa sinuun erikseen yhteyttä.

Palvelusta vastaa Energy Brokers Finland Oy.

Suojattu yhteys ja pankkien tarjoamat e-tunnistepalvelut takaavat palvelun turvallisen käytön.

Palvelu on maksuton

Lainavertailun käyttö on maksutonta. Voit vertailla hintoja ja sopimusehtoja sekä tehdä lainahakemuksen palvelumme kautta ilmaiseksi. Tämä on mahdollista koska perimme markkinointipalkkion suoraan pankilta.

Pankkien kanssa tehty yhteistyösopimuksemme takaa, että laskurissa näytetyt tarjoushinnat ovat edullisemmat tai samat kuin suoraan pankin sivuilta ostettuna vaikka hintamme sisältävätkin välityspalkkion. Et siis missään nimessä joudu maksamaan mitään ylimääräistä palvelumme käytöstä.

Kulutusluottotarjoukset ovat reaaliaikaisia

Palvelu etsii hakuehtojasi vastaavat kulutusluottotarjoukset vertailussa mukana olevien pankkien ja rahoituslaitosten joukosta. Saamme tarjoukset suoraan yhteistyökumppaneiltamme, joten tarjoushinnat ovat aina ajan tasalla. Voit tehdä online-lainahakemuksen suoraan yhteistyökumppaneidemme sivuilla tai lähettämällä hakemuksen sähköisesti.

Listaamme myös muidenkin kuin yhteistyökumppaneiden hinnastoja mikäli niitä on julkisesti saatavilla. Näiden osalta emme valitettavasti voi kuitenkaan aina taata reaaliaikaisuutta, koska hinnat saadaan päivitettyä vasta pienellä viiveellä.

Yhdellä asuntolainahakemuksella monta tarjousta

Saat yhdellä hakemuksella mahdollisimman monta lainatarjousta. Täyttämällä hakemuksen huolellisesti saat listauksen pankeista, joiden kanssa teemme yhteistyöstä. Voit lähettää asuntolainahakemuksen valitsemallesi pankille allekirjoittamalla hakemuksen sähköisesti.

Etämyynnin ennakkotiedot

Etämyynnillä tarkoitetaan luotto- tai lainahakemuksen tekemistä verkon, puhelimen, postin tai muun etävälineen avulla ilman hakijan ja pankin edustajan henkilökohtaista tapaamista.

Luoton- tai lainanantaja

Luoton- tai lainanantajana on asiakkaan palvelussa valitsema pankki tai rahoitusyhtiö. Asiakkaan valitseman pankin tai rahoitusyhtiön yhteystiedot näkyvät luotto- tai lainatarjouksessa. Asiakas voi samassa yhteydessä tutustua pankin tai rahoitusyhtiön tuote-esitteeseen sekä yksityiskohtaisiin sopimusehtoihin.

Kilpailuttaja.fi

Kilpailuttaja.fi on useampaa eri pankkia tai rahoitusyhtiötä edustava vertailupalvelu, joka auttaa asiakkaita löytämään heidän tarpeitaan vastaavan luotto- tai lainatarjouksen. Energy Brokers Finland Oy vastaa Kilpailuttaja.fi-palvelun toiminnasta. Energy Brokers Finland Oy on solminut yhteistyösopimuksen edustamiensa pankkien tai rahoitusyhtiöiden kanssa.

Energy Brokers Finland Oy
Kotipaikka Espoo
Tekniikantie 14, 02150 Espoo
Puh. 046 712 1310, faksi 046 712 1312
Y-tunnus: 1811203-5
Sähköpostiosoite: ebf@ebf.fi
Internet: www.kilpailuttaja.fi

Julkiset rekisterit

Energy Brokers Finland Oy on merkitty seuraaviin patentti- ja rekisterihallituksen ja verohallinnon yhteisen yritystietojärjestelmän www.ytj.fi julkisiin rekistereihin:

Kaupparekisteri
Verohallinto
Ennakkoperintärekisteri 
Arvonlisäverovelvollisuus
Työnantajarekisteri

Valvontaviranomainen

Energy Brokers Finland Oy:n valvontaviranomainen on Finanssivalvonta; Snellmanninkatu 6 ja Mikonkatu 8, PL 103, 00101 Helsinki; puh. (010) 831 51, www.finanssivalvonta.fi.

Tuotteiden pääominaisuudet

Luotto- tai lainatarjousta ja sen keskeisiä rajoituksia koskevat tiedot sekä etämyynnin tuotekohtaiset ennakkotiedot löytyvät kunkin tarjouksen tuote-esitteestä ja ehdoista. Luotto- tai lainatarjouksen tehneen pankin tai rahoitusyhtiön esitteet ja ehdot ovat saatavilla palvelun tulossivulla sekä pankin sivuilla, jossa varsinainen hakemus täytetään.

Luoton hintoihin ja maksamiseen liittyvät tiedot näkyvät tuotteittain palvelun tulossivulla sekä pankin sivuilla, jossa hakemus täytetään.

Peruuttamisoikeus

Asiakas tekee palvelussa luotto- tai lainahakemuksen, mutta ei sitoudu nostamaan luottoa tai lainaa. Mahdollisista hakemuksen peruuttamisesta ei siis tarvitse erikseen ilmoittaa Kilpailuttaja.fi:lle.

Tiedot oikeusturvakeinoista

Kunkin pankin tai rahoitusyhtiön antamaan luotto- tai lainapäätökseen sisältyy aina tieto mahdollisista oikeusturvakeinoista. Lisätietoja siitä, milloin ja miten asia voidaan saattaa tuomioistuimen, kuluttajariitalautakunnan tai muun vastaavan elimen käsiteltäväksi, on tuotekohtaisesti tuote-esitteessä ja ehdoissa.

Muita tietoja

Lainahakemusten käsittelyssä sovelletaan Suomen lakia.

Energy Brokers Finland Oy:n palvelukieli etämyynnissä on suomi.

Hakemus voidaan vahvistaa pankin sivuilla e-tunnistepalvelua käyttäen.

Kulutusluottovertailu

Palvelun kautta voit lähettää online-kulutusluottohakemuksen seuraaville pankeille/ rahoituslaitoksille:

BIGBANK
BIGBANK AS Suomen sivuliike 
Postiosoite: PL 334, 00101 Helsinki
Asiakkaiden käyntiosoite: Kampin Sähkötalo, Kampinkuja 2, 00100 Helsinki
Pääkonttorin osoite: Porkkalankatu 20 B, 00180 Helsinki
Sähköposti: info@bigbank.fi
Asiakaspalvelu: 09 4259 9691
www.bigbank.fi

OSTOSRAHA
OPR-Vakuus Oy

Lautatarhankatu 8 B
00580 HELSINKI
Puh. 020 741 2030

HALENS
Time Finans AB

PL 5600, 00002 Helsinki
Puh. 0206 90191
info@halenslaina.fi

FREEDOM RAHOITUS
Freedom rahoitus Oy

Ahventie 4, 02710 Espoo
Puh: (09) 4241 4400

ELLOS
Finaref Oy
PL 94
04201 Kerava
Puh: 09-13139

RISICUM
DCF Nordic
PL 710
20101 Turku
Puh: 0600 18681