Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje ja osallistu 100 euron
lahjakortin arvontaan. Tilaa tästä »

UUTTA! Olemme avanneet kulutusluottovertailun, josta näet hetkessä luottotarjoukset hakemallesi lainasummalle. Auta meitä kehittämään palvelusta entistäkin parempi antamalla palautetta ja osallistut samalla 100 euron lahjakortin arvontaan. Kysely aukeaa tästä >>

Lainavertailu lyhyesti: Laskurin toimintaperiaate, käyttöohjeet, usein kysyttyä, Lue lisää »


1. Hae lainaa

Aseta haluamasi lainan määrä laskuriin ja täytä loput tiedot lomakkeeseen. Hakemuksen jättämisen jälkeen saat sähköpostiisi vastauksen niistä lainantarjoajista, jotka olemme sinulle valinneet.

2. Vertaa tarjouksia

Lainantarjoajat ottavat sinuun yhteyttä sähköpostilla tai tekstiviestillä jopa tunnissa hakemuksen jättämisestä. Sinun kannattaa myös huomioida lainasta sopiessasi, mikä olisi lainan kuukausittaiseen takaisinmaksuun sopiva eräpäivä sekä valita mahdolliset lyhennyksettömät kuukaudet. Monessa tapauksessa lainantarjoajat pyytävät sinua toimittamaan kopion henkilö- ja palkkatodistuksesta, sekä mahdollisesti kopion esitäytetyn veroilmoituksen verotuspäätös- ja erittelyosasta. Käsittelyn nopeuttamiseksi sinun kannattaa kerätä nämä dokumentit valmiiksi odottamaan jo tänään.

3. Valitse tarjous

Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse niistä sinulle sopivin tarjous. Lainasopimuksen hyväksyminen tapahtuu allekirjoittamalla lainasopimus verkkopankkitunnuksilla tai lähetämällä tarjous/lainasopimus allekirjoitettuna tarvittavine liitteineen postitse. Tarjouksen mukana saat yksityiskohtaiset ohjeet ja voit myös olla suoraan yhteydessä tarjouksen antaneeseen rahoitusyhtiöön.


Tarkistathan ennen lainahakemuksen lähettämistä, että lainanhakemisen perusehdot täyttyvät kohdallasi. Myönnämme lainaa seuraavin edellytyksin:

  • Hakija on yli 20-vuotias
  • Asuu vakituisesti Suomessa
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Vähintään 850 euron vakaa bruttotulo kuukaudessa

Näiden lisäksi yhteistyökumppaneinamme toimivilla rahoitusyhtiöillä on omia luotonmyöntökriteerejä, joiden perusteella he valitsevat käsittelyyn otettavat lainahakemukset.


Palvelumme on sinulle maksuton. Tarjousten pyytäminen ei sido sinua ja voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ennen päätöstä. Tämä on mahdollista koska perimme markkinointipalkkion suoraan pankilta.

Lainahakemuksen lähettäminen on ensimmäinen askel lainanotossa, eikä se se sido sinua mihinkään. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat luotonantajien tarjoukset lainasta, jonka jälkeen voit tehdä lopullisen päätöksen.

Kilpailuttaja.fi on riippumaton suomalainen lainanvälittäjä. Kilpailuttaja.fi-palvelusta vastaa Energy Brokers Finland Oy. Tuotamme lainapalvelun yhteistyössä Etua Oy:n kanssa.
Lisätietoja kulutusluotoista ja lainan hakemisesta voit lukea ohjesivuiltamme.